My dream


Eias

Jag är inte tjejen som kör länkbyte varje dag om man säger så, men dessa tjejer är en annan femma! Ja tipsar inte om att kika
in på deras blogg, utan befaller er. Tre härliga tjejer, en blogg. Behövs inga beskrivningar eftersom ni ändå ska kolla in den.



Sloth #2


Sloth #1


My beauties


Morgon-shopping

Hade planer att åka in till stan med tjejerna innan skolan idag. Eftersom vi börjar 12.00 så var det perfekt! Var vid mc vid 9 och tog en onyttig men jäkla go frukost. Sedan kom vi lagom till HM då dom släppte sin nya kollektion, Fashion Against Aids! Härlig start på dagen säger jag bara!


Älskade bästavän


Inuti de inre

Godis, snacks och kakor kan ta sig i baken, för inget är smaskigare än avokado med salt! Avokado som mellis och ett egopic till det.

Jacka - Topshop • Skjorta - H&M Byxor - MQ Skärp - Saint tropez Mobilfodral - Raglady




Veckoslut

Mina söndagar brukar oftast innehålla städ, plugg, träning osv. Idag innehåller den städning, nita shortsen, plugga, måla naglarna och lite annat pyssel. Kom precis hem ifrån en natt men några härliga folks, så det blir definitivt en slappsöndag!


Friday look



Efil rof setam


5 on 1


Informerar

7.50 går bussen från skolan, mot åby simhall. Så slänger mig i sängen och hoppas på en god nattsömm!


Shorts tips


För er som har problem att hitta shortsen till sommaren så har jag några tips! Alla dessa godingarna på bilden är Levi's shorts och dom flesta går att hitta HÄR eller HÄR. Min favorit shorts-affären är Topshop. ÄLSKAR alla deras kläder men shortsen dom har nu är oetmotståndliga! Sen finns ju alltid One Teaspoon som har i princip dom perfekta shortsen. Har ett par själv och jag älskar dom! (Kanske ska lägga ut bilder på de shorts jag har?) Sen kan man ju alltid köpa ett par halvfina eller ta ett par gamla byxor och bleka/färga, nita, och trasha dom. Bara att fråga så kan jag rabbla upp fler butiker med fina shorts!

Bättre än godis


Side to side


Hårdonut

Har testat mig på dessa hårdonuts som alla säger är så himla smarta. Och FY fan vad fiffiga dom är! Visst om man vill göra en helt perfekt bulle kanske det är lite svårt typ de första gångerna. Men det är de där "snygg-slarviga" jag vill åt. Det går snabbt, enkelt och är sketsnyggt! Köpte hem två olika storlekar för att kunna variera utseendet lite. Bara ett måste till alla flickor!!


Dearly death



Not the desert


Happy easter

Som dom flesta andra är jag på väg bort från hemstaden och på väg till släkten för att fira påsk. Åker i 3 timmar så tog självklart med datorn. Nu sätter jag på Snatch, lutar mig tillbaka och smaskar i mig mina pommes frites!


Wild spirit


Så fort dom får in fler, så tänkte jag klicka hem en av dessa! Åh så jädra snyggt till ett par höga shorts och andra fina detaljer
wild spirit

Vårig klädsel


Påskgodis

Nu stryker jag godisförbudet för en vecka. För påsk utan godis.... är ingen påsk.

Global 2012


En rastlös själ


2012-04-01

Nu tio på morgonen, sätter min kära far på musik på högsta volym i heeela huset (trots att han visste att jag låg och sov)
Tror han fortfarande att det är lördagkväll eller? Det bara måste vara ett skämt. Payback is a bitch pappa, payback is a bitch.



RSS 2.0