Holy guacamole


Our names sound so good together

Nu när jag äntligen har lite att blogga om, så är det ju självklart så att Blogg.se ska sluta fungera. Så jag har inte kunnat logga in på ett tag.. Men nu jävlar! Har varit hos elsa idag och fotat lite, så kanske blir det en ny header och till o med en ny design? :) Sitter och kollar på massvis med kläder på Nastygal.com, villvillvill beställa!! Men ska vara duktig fram tills jag åker iväg till New York. Måste ju ändå ha lite fickpengar om man säger så...


Summer n' spring


Lördags godis


The great debater

Börjar fredagen med film. Ganska gött men har dock sett filmen innan.. Kommer titta på filmen nästa lektion också, så det blir väll ca 2 timmar


16e mars


Jag har inget liv

(Kände att rubriken var lite av en allegori) Man är i skolan hela dagen, kommer hem, pluggar, lägger sig. Nej vadå, skolan tar inte alls upp ens liv? Skippade träningen pga plugg idag, åh skit på dig skolan säger jag bara.

Ska för en gångs skull försöka lägga mig tidigt, så fixar mig nu sen blir det förberedningar inför imorgon. SEN SÄNGEN!!!


Good texts


Don't wait for the perfect moment. Take the moment and make it perfect


-

Tur att man börjar sent idag, när det är måndag och man är helt seg.. Sitter på bussen nu och snart hoppar väll sofia på ;)
Igår var det ju cup, fick spela 2 matcher sedan åkte vi ut.. Alltså kom vi till semi. Kul som fan var det i alla fall och jag hoppas att vi kommer spela mer inomhus cuper iår!


Min söndag

Har suttit hemma hela dagen och städat, pluggat och varit allmänt duktig! Kanske sticker iväg och köper ett par inomhus skor innan cupen ikväll. Var även på cup igår, och gick vidare, så spelar ikväll igen. Hoppas vi vinner skiten!


Dream piercings


Svar på tal

Någon frågade vart jag hade köpt denna blusen:

Den är köpt ganska nyligen på MQ. 300 på rean, så alltså 600kr ordinarie pris


Summer purchases


Barnböcker nu för tiden


Life´s a climb, but the view is great

Mitt liv suger, så har inget att skriva om. Nä men orkar inte skriva om den intressanta skolan....
Sticker till stan och fixar prao senare i alla fall, pizza hut tror jag det blir :D

Vill bara tillägga:
Nobody is perfect until you fall in love with them



Beach volleyboll

Sitter i bilen med en del av laget. Kvällen spenderas i kvibergs beach volley hall! Skit peppad, ska vinna över alla jävlar ;)


True love never fails


Friends - Joey


Me right now


Dagen innan skolan

Det betyder alltså: Plugg och träning
Ska skriva fädrigt en uppsats i svenskan, sen är den väll lagom färdig tills träningen börjar (halv 5) :)
Nu, musik på högsta nivå och in i pluggmodet. Hoppas alla får en slapp o härlig söndag!

Morgonlooken. Sådär ofixad och söt

A memory for life

Underbara bilder på underbara tjejer, från Hard Rock igår.


KILLAR LYSSNA!!

Skulle aldrig någonsin kunnat säga det bättre!!


Några bilder från hard rock


I want to live, not just survive

När vi hade tagit korten på naglarna, så dog självklart kameran, då vi hade tänkt att egopica lite.. Så tog den andra kameran, men så har ju den stått på ON i två månader. Så fick dra fram mobilkameran. Bra kvalité och så


Nails

Tog ett tag men det var värt sin tid. Satt här hemma tillsammans med Sofia i en/två timmar. Men det passar sig ju rätt bra, eftersom vi ska till hardrock med några härliga tjejer imorgon! LÄNGTAR :D


Fredag den 13e

Än så länge har allt flytit på. Nu inväntar jag katastrofen.. Kanske till o med går så illa att jag fallar från en klippa eller något?! :O Kanske inte... Kanske!
Väntar på att sista fredags lektionen ska börja. Sen är det helg igen!


Dip dye - check

Får bättre bild om några dagar :) Både jag och kära elsa har gjort det, så nu blir vi as fräcka tillsammans! Ingen kan slå våran stil. Ljuset och kameran gör så att det blir jätte stora skillnader och det ser ganska blont ut, men det ser inte ut så i verkligheten....


Empty

Är stressad och jävligt trött, men kämpar på ändå. Åker med mammsen till skolan, tur det, vädret är ju inte det bästa..

The look:

Tjockis rör på dig!

Eftersom jag inte har tränat på... en månad (?) så ska jag iväg på fotbollsträningen nu. Har känt att jag har viljat sluta, men sen kom alla oemotståndliga erbjudanden :O Plus att jag ville va kvar med tjejerna! OCH för att jag måste röra på mig haha.
Vet att jag suger på att bloggiblogga, men pallar inte just nu. Så snart som jag kan, så tar jag och kära elsa lite nya bilder, så då blir det mer uppdateringar med roligare bilder!

Bild i repris.... Bara för att jag diggar den

Fail

Råkade skicka inlägget, plussa på två bilder också ;)


Låt mig somna in, för evigt

Så jag slipper skiten imorgon. J A G P A L L A R I N T E!!


Don't waste your youth growing up


O.P.I metallic 4 life


Biggest lie ever: I'll start dieting tomorrow

Eftersom alla överallt här på internet lägger ut bilder och statusar om att det snöar,
så ska jag inte göra det. Men måste bara säga, det var på tiden!

Här är det nya från gårdagen (en förjävla dålig kamera)


Västen - Claire.dk 1199kr
Tröjan - MQ 399kr
Byxor - MQ 599kr
+ två Björn Borg trosor

Två dagar kvar till helvetet

Hade planer på att sova över med massa gottfolk, men skolan börjar om två dagar och jag känner mig som ett lik. Så tackade nej och spenderade en dag på Frölunda Torg med mammsen och stannar hemma och myser idag igen. Besökte ett café det sista innan det stängde. Det var tydligen ett miljöcafé med bara bra grejer! Duktig man kände sig när man satt och drack ur muggar gjorda av majs och använde återvinningsbara servetter osv!
Köpte lite smått & gott. Men visar sen, måste ta kort och skit först ;)


Hoow cuuuutee


Mys på allra högsta grad

Stannade hemma ikväll, för detta var sista dagen innan min bror åker iväg till Umeå och pluggar igen.
Nästa gång jag ser honom är om ett halvår, så myser med god mat, snacks, och antagligen lite kortspel mm!



Åt även gott igår. Jag tillsammans med Sofia och Vanja gynnade oss lite med att äta på pizzahut


Grattis kompis!!

Firar födelsedagsbarnet, Sofia, med att åka iväg och kolla på bio! Ingen aning om vilken film det blir, men åker dit och kollar vilken det finns platser på helt enkelt ;) Sofias kompis Fanny följer också med, trevligt!

Ungefär så här ser jag ut idag (tröjan köpte jag igår)


Fear make the wolf look bigger


Music is the only way to run away without actually going anywhere

Labrinth – Earthquake feat.Tinie Tempah - Explicit Full Version

Ett besök i staden

Jag är pank, men en fika och lite fönstershopping har jag allt råd med! Självklart är jag inte ensam, utan sofia följer med mig! Senare sticker vi antingen till MIF cupen, eller kollar på någon Gothia match :D

"Serious face"

Sommar/vår köpen

Ett klart måste till våren/sommaren!
Vanlij färgade Palladium, vita shorts med nitar från Nelly.com och bikinisar från Victoria Secret.




Donken

Sitter med Ida på donken o degar. Herregud vad mycket folk det är nu, bara för att gothia är igång. Om ca en halvtimma drar vi till bion. Det blir jag, ida och 5 andra! Går på drive, ingen aning om den är bra, men får hoppas! 2 1/2 timma lång...


Svar på tal

Fick en fråga om vad jag använder för ansiktsprodukter, men själv testar jag olika produkter och har inte hittat min "favorit" än. Kollar runt väldigt mycket på internet, reklamer osv. Hittade en tjej som hade fått samma fråga som mig på sin blogg, och förklarade väldigt bra. Så här skriver hon:


Många av er har bett om tips att bekämpa finnar! Jag har länge spånat på detta ämne och tänker i detta inlägget dela med mig av mina egna erfarenheter osv. Lets go!
  • Försök att dricka mycket vatten. Ja, jag vet.. det är en sån sak man får höra hela tiden men slutar tro på till slut. Men genom att dricka vatten sköljer du rent kroppen inneifrån. Det låter ju ganska logiskt? Alltså kommer det till slut synas utanpå också.
  • Försök att byta din handduk som du torkar ansiktet med ofta. Oftare än vad du tror! Om du vill vara riktigt nogrann med att inga bakterier ska frodas i ditt ansikte kan du pröva att försiktigt torka rent ansiktet med hushållspapper ett tag.
  • Byt örngottet så ofta du kan också! När man ligger och sover gosar man vanligtvis in ansiktet i kudden och rester av smink börjar samlas där. Det är en enkel sak att komma ihåg men som gör stor skillnad.
  • Försök att hålla alla sötsaker till bara en dag i veckan (och då menar jag godis, choklad osv..). Det finns inga direkta studier på att kosten skulle påverka hyn men jag och många andra märker ändå skillnad. Socker KAN öka risken för inflammation i huden. Om du är den som inte märker någon skillnad så kan du skita i den här regeln, haha.
  • Alkhohol och rökning är big NO NO's för hyn.
  • Försök att sätta bak håret från ansiktet när du tränar, för svett + hår + eventuella hårprodukter är ingen rolig kombination för en fetare hudtyp.
Skaffa bra rengöringsprodukter som passar just DIG! Här tipsar jag om mina favoriter:


Dessa "Anti-blemish Solutions"-produkter från Clinique är g r y m m a och det har jag tyckt sen ungefär 2 år tillbaka. Du kan bli lite torr och fnasig i början, men det lär avta med tiden. Annars är de riktiga finnbekämpare! På Kicks.se kan man beställa hem ett "prov-kit" som ändå räcker ett ganska bra tag (2-3 mån).

Hudvårdsprodukter är så individuellt och svårt att tipsa om. Men några produkter jag inte vill rekommendera är Proactiv's. De gjorde min hy torr och röd men finnarna försvann inte för det. Jag vet att de fungerat för andra precis i början men att effekten avtagit med tiden. Så jag råder er att inte slösa 500 spänn på dessa skitprodukter!
Ett annat tips när det kommer till att köpa produkter till hyn är att betala lite mer och få kvalité istället för kvantitet. Det är ändå din hy det handlar om, och den är viktig att ta hand om på bästa möjliga sätt! Och tro mig, det är värt det i slutändan.
Har du stora problem med finnar råder jag dig att gå till en läkare, eller till din skolsköterska. De kan skriva ut starkare krämer som oftast ger väldigt bra effekt.


Det verkar riktigt bra, och jag tänker förmodligen beställa hem ett kitt från Clinique. Hoppas du fick svar på frågan, även om jag själv inte har så stor erfarenhet av det. Kan även tipsa om min kompis blogg. Fråga gärna henne! Hon har testat MÅNGA olika produkter, och vet vad som är bra och inte. Klicka HÄR så kommer du till hennes blogg.

You said "move on". Where do i go?


Åby badhus + cupcake bakning

När man är med Ida får man aldrig tråkigt! Kom hem för någon timma sen, från badhuset.
Nu har vi börjat baka! Nomnom, cupcakes....

Så här ser jag ut idag.

Jeffrey campbell look-a-like

Jeffrey Campbell skor är väll alla tjejers dröm att ha. Men sen har vi ju priset som förstör allt...
Men har kollat lite, och hittade kopior för en 1000 lapp mindre:


Fundrar starkt på att köpa dessa, i vit eller svart:

Hemmadag

Slappar med broshaan. Spelar Wii just nu, senare kommer jag tvinga honom att baka. Evil >:) Sen måste jag ta hand om mitt rum, som ser ut som en svinstia


Gifs

Boys






Godnatt, ny dag imorgon för dom som inte visste


New Year photos

Jag är lat idag och orkar därför inte lägga upp bilderna från igår ;) Men kolla elsas nya, döfräcka blogg. Första inlägget, där har ni bilderna! Klicka på bilden för att komma till hennes blogg och för att se bilderna


Ett nytt år

Spenderar dagen hemma hos alice, i bäddsoffan. Snart kommer burgarna från burger king och filmen (bridesmaids) snart nerladdad


RSS 2.0