Paus

Sommarlovet har kommit, och det sista jag vill sätta mig just nu o göra är att blogga. Jag har så fullt med grejer som jag behöver göra,
vilket betyder att bloggen får lida. Tar en paus i en vecka eller något sådant, så kommer jag tillbaka med massa fräcka inlägg! Promise.
 

Måndag


Efter en ganska hektiskt första dag på jobbet (sommarjobbar på en fotbollskola) kände jag bara för att stänga in mig på rummet med en nutella i handen, GG på datorn och myskläder på. Det var ett tag sedan som jag faktiskt tog det lugnt och gjorde något nedvarvande för
mig själv. Tror nog att det är ganska bra att jag återsamlar lite energi efter all skola så att jag kan njuta ordenligt resten utav sommaren!

Avslutnings dag




Något alla har längtat efter i nästan ett år. SOMMARLOV. Åt en underbar lunch på Jensens, just nu sitter jag hemma hos Elsa och bara njuter jag bara av denna härliga dag som kommer fortsätta i samma riktning!

Take-a-smile


+


Go insane


Timbuktu


Tjejmys


New


Det bohemiska linnet passar perfekt till mina One Teaspoon shorts och bruna lädersmycken! Eftersom den är ljup i ryggen får jag använding av min Freebra (tipsar!!). Jag brukar inte vara världens färgsprakaste tjej, men jag tänkte testa lite nytt, så jag köpte dessa byxor. Älskar andra tjejer som går runt i fina färger på sommaren! Byxorna passar perfekt till en vit överdel, tex den på bilden.

Linne - Gina Tricot / Jeans - Gina Tricot / Blus - Tessie

RSS 2.0