R&F

(Fler bilder på elsaphoto)

Jeans

Lenni-shop — 400-700 kr

Ofattbart

Längst fram på liseberg, Rebecca&Fiona, Adrian Lux kommer in och träffar Andreas Wijk efteråt. Jag drömmer. Mina allra största idoler samlade på ett ställe. Kan inte fatta det!! Elsa hade med sig systemkameran, så ska se om jag kan flörta med henne imorgon och få bilderna!





Look

För det första så har jag bloggtorka. Jag har lite fotoideer men har inte tid att gå ut och fota. För det andra har jag inte så mycket tid
som behövs för att göra awesome inlägg, så därför blir det halvbra. Och för det sista så tar jag den tiden jag får över till att vara ute i sommarvärmen, pojkvännen mm. Hatar att förklara mig själv, men nu är det gjort! ÅH DET LÄTTADE FRÅN HJÄRTAT.

White

På vintern gillar jag lite små-rockiga kläder, men när det är sommar ska det vara lite mer gulligt! Hittade denna underbara klänningen som skulle passa in perfekt i min garderob. Jag har inte så många klänningar så känner att mina nästa inköp mestadels borde innehålla några.

Ladies first

image description
image description
image description

Tisdag kväll


Jordgubbar doppade i chockad, sittandes ute i solen. Inget fel där. Men sedan har man skolböckerna i knät. Ett fel där. Det är de sista veckorna innan lovet och alla lärare har proven nu. Men arbetet är värt 2 månaders lov!!




Back home

Dessa fyra dagar har varit jätte härliga! (Åh vilken poet jag låter som) Det är tröttheten som pratar nu, så slappar resten utav dagen så kommer bilder från cupen någon dag. Kul med tre egopics i rad också.

Utomlands cup

Kände att jag fick det att låta som att jag ska till typ Turkiet och spela cup och gotta mig, men inte riktigt så.. Idag åker jag och laget till Danmark på cup och är tillbaka på söndag. Ja, bloggen får lida i några dagar nu *gråtgråt*. Men är så jävla taggad, det kommer bli skit kul!!


Volants


Fringe bag

Den ultimata väskan till sommaren. Brun, fransar, nitar och ett "märke" på framsidan. Exakt vad jag har letat efter!
Chicy - 499 kr

Invisible mantle



A grey day


Tänkte gotta mig med en film och lite varm mat nu en stund, men vänta... Det finns ju annat roligare som att plugga och
träna (utomhus) ju!! Så halv 6 sticker jag iväg på fotboll och innan&efter det så får fokuset gå till plugg. Taggad som fan.



Fine day


Köpt i New york


When we smile


Transformed


Sedan funderar jag på att bleka dom vita. 50 % av de jag frågat sa ja och 50 % sa nej, men jag behöver verkligen ett par vita!!
Kanske sätter jag på ännu fler nitar också? Eller låter fantasin flöda och köra med dipdye, stjärnorhimmel eller något liknande

Yesterday


En underbar kväll på Liseberg med underbara människor och underbar stämning! Konsert - Maskinen

L.O.V.E.L.Y

Efter en hård dag i skolan, tycks jag förtjäna lite avslappning. Sätter mig i solen med en glass i handen och musik i öronen!

Days like this

Hoppas alla har en bra dagen efter..! Tror många gör som jag, solar och gottar sig, eller i alla fall är ute i lätta kläder och njuter av värmen!
Jag firade min kväll med ett gäng härliga tjejer hemma hos mig. Tack till alla er! Ska försöka få tag på lite bilder nu under resten utav dagen.



RSS 2.0