Love suicide


Sjukling

Det härliga med att vara sjuk är att få vara hemma, kolla på tonvis med filmer (för tillfället The Notebook) och äta bara gott.
Och det dåliga.... är att man mår skit.

Preparation

Om lite mindre än 3 veckor åker jag ju på en veckas semester i New York! Har kollat upp ett och annat på nätet, som jag kommer leta efter där. Det mesta är väl sommar saker, men man får inte glömma bort att våren kommer imellan, även om man längtar otroligt till sommaren..

The sun rises


Smyckeshängare

Kikade in på Imfancy's blogg och såg en så otroligt snygg smyckeshängare i hennes senaste inlägg. Har kollat på hemsidan och annat och har beslutat att beställa hem den! Så fiffig och sketa snygg! Den får hänga på min vita vägg. Bilderna är tagna från Imfancy.blogg.se

Easy fashion

Alla favoriterna tillsammans! Tröjärmarna under armbanden, så det nästan ser ut att sitta ihop. Lite småtrasiga byxor
tillsammans med nitiga converse. Och dom runda glasögonen som kompliterar looken! Det enda som saknas är väskan..

Melodi nr 7

Mys lördag helt klart!! Melodifestivalen och chokladdoppad frukt, bättre än så här blir det inte! Snart ska danny sjunga, håller tummarna och hoppas att han kommer till final!


15 minuter kvar


Fredag 13:16:38

Äntligen har jag tagit mig själv i kragen och fixat designen! Det tog ett tag, men bättre sent än aldrig eller hur? Gör nog lite finjusteringar med tiden. Är sjukt taggad inför Kapten röd ikväll! Egentligen ingen big deal men bara det att man köper biljetter gör det "speciellt".


Tomorrow


Kvällshumor


So much pain for someone so young


Fettisdagen

Är inte förtjust i mandelmassa, så kör på vaniljkräm istället! ÅH SÅ HIMLA SMASKIGT!!
Söta små hjärtan på locket också.


Svar på tal


Tack vännen!
Som jag har skrivit i ett tidigare inlägg så är den köpt på Twist & Tango. Den var på super rea och kostade ensdast 500 kr, då orginalpriset var 1600 kr. Tror dock inte att den finns kvar, för när jag var där (för ca en vecka sedan) var det bara den kvar. Men man vet ju aldrig!


PROOF

Jag antar att du någon gång har tänk "fan va nrj spelar samma låter hela tiden". Att dom spelar samma låtar typ sju gånger per dag, MINST! Ohja, ett klart bevis:



13:52:50


Glad alla hjärtans dag!

Spenderar dagen på jensens bofhus. Hoppas alla firar med sina älskade, vare sig om det är pojkvän/flickvän, vänner eller familj!

https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-1/2431037/images/2012/pic_189412760.jpg" class="image">


Borta bra men hemma bäst

Planerna idag kraschade lite. Tanken var att jag skulle dra in en snabbis till stan med emma, men hon kunde inte och när jag bestämde att åka med elsa och alice istället kände jag att jag kanske inte var fullt frisk.. Så det blev istället en dag hemma med gossip girl och pyssel som behövs göras!
Är hungrig som satan så ska fixa mig lite te och pannkakor. Yumyum! Sedan får jag förbereda mig tills imorgon med att välja ut kläder och måla naglarna (självklart röda naglar). Imorgon är det ju alla hjärtans dag, och det firar jag med dom bästa, elsa och alice! En kväll för singlarna ;)


Purchases


Skinnjacka - 499kr REA (ord. pris 1599kr) FYYND!!
Tröja - 700kr REA (ord. pris 1200kr) FYND!
Läderarmband - 60kr REA (ord. pris 169kr) fynd!

Saturday

Är på väg till några bekanta för att äta middag och annat trevligt! Hann inte ta kort och blogga om det jag köpte, men visar när jag kommer hem igen. En ny tröja från idag syns lite smått på ena bilden.


Jag var vaken men jag drömde att jag sov

Sitter i bilen med pappsen. Tar en sväng till Frölunda torg, får ser vad man kan hitta! En bild på mig idag.


Fredags gött

Göttar till fredagen med pommesfrittes tallrik på ferarri! Är inte peddad att vara ute över huvud taget, så hoppas på en filmkväll hos alice. Men får se
Gjorde ett försök till en slags waterbraid på alice. Den blev väll sådär, men skyller på att det var min första..


Bloggen får en "makeover"

Sitter och jobbar på en helt ny design och header just nu. Om jag orkar sitta i några dagar och lägga ner hela min själ på det, är den väll färdig om några dagar ;) Men jag kommer säkerligen hitta på något annat roligare.. Men det blir i alla fall färdig till slutet av lovet!

The june junes


Haha härlig kille!!


me myself and i


Turn me on (behind the scenes)

Måste bara säga att jag AVGUDAR människor med sådan otrolig fantasi. Min försvann tyvärr när jag var runt 11, suck.. Då försvann chansen att bli författare osv. (inte för att jag hade några större ambitationer)


One day in famouse

Fick lite tid över imorse (vete fan hur) till att kika lite i tidningen och kolla på ett avsnitt av Paradise Hotel (norge)
Sitter i skolan nu, matte prov om 10 minuter..

Så här ser jag ut idag.

T.O.D.A.Y.S


Ibland får man unna sig något gott


Searching for my beautiful reward


Svar på tal

Köper dom på väldigt olika affärer. (Ett tips för att inte ringens färg ska åka bort och bli bromsfärgad, så kan man måla genomskinligt nagellack på så håller det). Köper ringar från affärer som bling, raglady, topshop, vero moda, guldfynd, gina tricot, ibland accessoriz. När jag beställer ringar så beställer jag från tex JRF, stilbruden, chicy, modekungen, minkpink, urbanoutfitters.
Jag är VÄLDIGT slarvig, och tappar bort ringar ganska ofta. Så detta är inte alla jag har, men dom flesta




Mina favoriter:

Sommar minnen

Kollade precis igenom alla bilder på kameran. Fick kameran förra julen, så bilderna är upp till ett år gamla. Hittade otroligt många sommarminnen som jag tänkte dela med mig av ;) Saknar sommar så jävla mycket, så jag har nästan hjärntvättat mig själv att tänka att det faktiskt är sommar...














Look


Linne - Carlings
Tröja - Don't know
Byxor - Weekday
Halsband - Missäy

- Måste va på liv o död -

Tog precis en härlig, lång dusch. Satte på mig morgonrocken och tillbringade en evighet (mer eller mindre) inne på toan, på grund av värmen. Jag bara ÄLSKAR värmen och fuktigheten inne på toaletten efter att man har duschat!!
Nu kryper jag i alla fall ner i sängen och leker lite med mobilen innan jag somnar. Natti


Ben&jerry's och kladdkaka

Lever min dröm, behöver inte säga mer.


RSS 2.0