On my way

Nu är jag äntligen på väg ifrån Mölnlycke-hålan. Nästan hela sommarlovet hittills har jag varit hemma, medans alla andra har varit bortresta. Så nu äntligen är det min tur. Längtar efter att köra båten, sola på bryggan och mysa med pojkvännen som kommer upp på onsdag!


Birthday boy

Idag var inte en vanligt dag. Nej för det var Linus födelsedag! Största delen av dagen spelade jag matcher men jag kom hem lagom till kvällsfirandet! Grattis älskade bror, du är en härlig människa du. Måste bara passa på o säga att på lördag åker jag iväg till landet och är där drygt en vecka. Det finns en risk att jag inte kommer komma åt något internet, men ska försöka så gott jag kan!
 

Que veux tu

Ligger i sängen med hörlurarna på och lyssnar på Adrian lux's låtar. Han är en musikgud! Men nu är det läggdags. Dagen har varit ganska trög men vilar upp mig nu under natten och tar nya tag imorgon, för då spelar jag gothia!! Samling halv 10 på morgonen och kommer hem igen vid ca 10 på kvällen. Det blir alltså ett 12 timmars pass.


Pictures in replay


Todays


Jewellery hanger

Denna vrål snygga smyckesgalgen har jag grumlat över i säkert ett halvår. Idag gjorde jag de sista ändringarna i rummet men jag känner att den är det sista som saknas. Jag är helt förälskad! Om två vekor fyller jag så den hamnar på önskelistan! KÄLLA

Frulle


Morgonens frulle blev en smoothie och varma mackor, mums. Om två timmar ska jag ut i regnet och ha uppkörning (till moppe). Direkt efteråt åker jag vidare till träningen. Varför måste det regna just när man har har bestämt att man ska vara ute hela dagen? Jaja, regnkläder
på säger jag bara! Får plugga lite nu innan jag åker ut på vägen.

Speechless


•Feathers•


______________________


Sängmys

Varje dag detta lov har jag ställt klockan och denna enda dag då man hade tänkt sig lite sovmorgon så vaknar man utav
ungarna på dagiset utanför. Har legat och dragit mig i sängen några timmar nu. Tom & Jerry går på tv, så varför stressa?

Soft beach

Kjol - Twist & Tango / T-shirt - Levis / Armcuff - Topshop

Lakers

Shorts - One Teaspoon / T-shirt - Zara / Keps - Hollywood

RSS 2.0