Dancing flame


Watch - Regal


Wonderland


Monday's

Skjortblus - Forever21
Byxor - Jessica Simpson
Bälte - Saint tropez
Armband - Afaze


Cooler than ice Hotter than fire



Fixade naglar


New from the US









Back on track

Imorse anlände jag här i sverige. Eftersom tidskillnaden har gjort att jag i princip har hoppat över natten, så har jag sovit hela dagen. Tänker fortsätta sova mig igenom dagen, så alla bilder kommer upp imorgon istället. Bild tagen igår morse, redo att sola i de 25 graderna det var då!


N.Y outfit


TOPSY-TURVY


On the plane

(TIDSINSTÄLLT)
Hoppas gottfolket har det kallt och tråkigt där hemma! Antagligen sitter jag i luften just nu och har dö tråkigt. Lyssnar om och om igen på mina playlists. Kommer inte på ett skit att skriva, med tanke på att jag inte har en blekaste om vad jag gör för tillfället... Jag vill avsluta inlägget med en ursäkt. Ledsen för ett förbaskat tråkigt inlägg. Kramar till er där hemma!

Mina playlists:
Favoriter
Something good
Sköna


Greyhound


Last day

Packar i superfart, bloggar halvslarvigt och målar naglarna helt knas.
Jaja allt det är värt, FÖR IMORON BÄR DET AV TILL N.Y!! Jag är sjukligt taggad att få shoppa mitt första plagg och bara se mig omkring! Blir borta en vecka. Så några tidsinställda och något inlägg ifrån hotellets internet kommer upp. Prognoserna för vädret i den kommande veckan är runt 20 grader, så jag packar shorts och andra efterlängtade vår/sommarkläder!


Springlicious


Wonderland


Countdown


There she goes

En otydlig bild på hur jag ser ut idag. Jag återkommer med bättre bild när jag kommer hem igen. Idag är det varmt och ganska soligt, vilken betyder att jag är på superhumör!


Liberté & Joie


#31572

Nu är det finalen i melodifestivalen igång! Jag är en melodifestival-nörd, och ni måste erkänna att det var några bra låtar med iår? Så jag taggar med lyxmat och mys på allra högsta grad! Hoppas på att antingen Loreen, David Lindgren eller Ulrik vinner. Men allra mest håller jag tummarna för Danny!



Bushuset

För er som undrar vart jag praoar så är det på busiga bushuset! Anledningen till att jag praor tillsammans med min polare emma är för att hennes päron äger stället och kunde fixa in oss där. Ifall man vill praoa med sin kompis så är det lättast att fixa på föräldrars jobb, men annars är det bara att ta det i egna händer och leta runt på stan eller egentligen överallt!
NI SOM UNDRAR SAKER, LÄMNA MAILADRESS ELLER BLOGG SÅ SLIPPER JAG SVARA I INLÄGG VARJE GÅNG.


Lunchar på thai


Stop at nothing


Istället för att dom barn som plågas får lägga ner deras liv på att döda eller dö själva, tycker jag att du kan lägga ner
en halvtimma på att kolla på videoklippet och sedan skicka vidare det för att göra honom känd. Är det inte värt det?

1 Lipstick & 1 case

Nyonfärger har kommit tillbaka och jag tänkte att detta fodralet, med ett ursnyggt linne i liknande färg tillsammans med höga shorts och runda glasögon. Det är vad vi kallar MAGNIFIQUE! Så det fick följa med hem i påsen tillsammans med ett läppstift i naturlig "rosa" färg!

21:54:23

Idag var invigningen till praon, och jag säger bara att jag blev posetivt överraskad. Jobba med godis och dricka redbull var faktiskt inte det jag tänkte från början, men det funkar helt okej det också. Tog en omväg på hemvägen och shoppade lite med min kära vän emma som jag praoar med. Hittade ett läppstift och ett häftigt mobilskal. Kameran står på laddning, så bättre bilderna på det kommer imorgon istället. Bjuder istället på en dålig outfitbild och annat dåligt och tråkigt.


Military jacket

Jag fick en fråga om vart jag har köpt min militärjacka. Den är köpt på en utav mina favoritaffärer Carlings,
för nästan ett år sedan (så vet inte om den finns kvar). Men jag tror att den kostade mellan 500-700 kr.




MMXII-III-IV


New arrivels



Städat & rent

Det var på tiden att faktiskt storstäda rummet. Blev en liten röjare i garderoben också, men eftersom jag ska göra om den snart så blev det inga stora förändringar. För ett tag sen gjorde jag om mitt rum, men som vanligt så blev det halvfärdigt.. Så jag har några finsjusteringar som jag hade tänkt att göra snart. Vet i detalj hur jag har tönkt mig och om allt går rätt, så tror jag att det kommer det bli riktigt nice!
Före och efter bilder:



A trip to the city

Var iväg och kollade på behövande saker idag. Jag är nöjd med köpen och med dagen!


Sunny days


Carpe diem

Har spenderat en eftermiddag inne i stada med elsa&alice. Har köpt varsin smågrej och tog en frapino var för att kyla ner oss. Hittade mina dröm shorts och dröm sandaler, som jag får återkomma till någon annan dag! Härlig dag med perfekt väder och lagom nu tills solen går ner, åker vi hemåt!


RSS 2.0